Özgürlük Yürüyüşü 12’nci gününde Batman ve Mardin'de devam ediyor.
Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Tecridin kaldırılması ve Kürt sorununda demokratik çözümün önünün açılması için başlatılan Özgürlük Yürüyüşü 11'inci gününde devam ediyor.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Antep İl Kongremizde konuştu.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, İzmir’de Yöre Dernekleriyle bir araya geldi.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Mersin’de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
Tecridin kaldırılması ve Kürt sorununda demokratik çözümün önünün açılması için başlatılan Özgürlük Yürüyüşü 10'uncu gününde devam ediyor.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, 10 Ekim Katliamının 100’üncü ayı dolayısıyla Ankara Garı önünde yapılan anmaya katıldı.
Tecridin kaldırılması ve Kürt sorununda demokratik çözümün önünün açılması için başlatılan Özgürlük Yürüyüşü 9'uncu gününde devam ediyor.
Parti Sözcümüz Ayşegül Doğan Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, SYKP'nin 5'inci Olağan Kongresine katıldı.
Tecridin kaldırılması ve Kürt sorununda demokratik çözümün önünün açılması için başlatılan Özgürlük Yürüyüşü 8’inci gününde devam ediyor.
Tecridin kaldırılması ve Kürt sorununda demokratik çözümün önünün açılması için başlatılan Özgürlük Yürüyüşü 7’nci gününde devam ediyor.
Grup Başkanvekilimiz Sezai Temelli, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Başak Demirtaş'ın açıklaması.
Tecride son verilmesi ve Kürt sorununda demokratik çözüm talebiyle başlatılan Özgürlük Yürüyüşü 6’ncı gününde devam etti.