Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında Kocaeli’de işçi ve emekçilerle bir araya geldi.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Batman’da STK temsilcileri ile bir araya geldi.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Ekmek ve Adalet Buluşmalarımız kapsamında Iğdır’daydı.
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan’a taziye ziyaretinde bulundu.
Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Silivri Cezaevinde Osman Kavala, Tayfun Kahraman, Can Atalay, Selçuk Kozağaçlı ve Bekir Kaya’yı ziyaret etti.
Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Gezi Davası tutukluları Çiğdem Mater ve Mine Özerden’i Bakırköy Kadın Cezaevi’nde ziyaret etti.
Demokratik Yerel Yönetimler Kurulumuz, Van'da “Demokratik Yerel Yönetimler Çalıştayı” düzenliyor.
Çocuk Komisyonumuz, MESEM’de işçileştirilen çocukların yaşamını yitirmesine ilişkin Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Demokratik Yerel Yönetimler Kadın Kurulumuz, Van'da “Demokratik Yerel Yönetimler Kadın Çalıştayı” düzenledi.
Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Parti Sözcümüz Ayşegül Doğan, Genel Merkezimizde yaptığı basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında Samandağ'da çiftçilerle bir araya geldi.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında bugün Batman’daydı.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan'ın, annesinin vefatı nedeniyle taziye dileğinde bulunanlara teşekkür mesajı.
Diyarbakır'da kafe ve parklardaki etkinliklere saldıranları destekleyen ve yaptıkları asılsız açıklamalarla partimizi hedef alan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever ve Zafer Yapı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabır Toktaş hakkındaki suç duyurumuz.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Ekmek ve Adalet Buluşmalarımız kapsamında bugün Ağrı'daydı.