Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Alman Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Başkanı Lars Klingbeil ile Genel Merkezimizde bir araya geldi.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında İstanbul'daydı.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında Balıkesir’deydi.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında bugün Antep’teydi.
Parti Sözcümüz Ayşegül Doğan, Genel Merkezimizde düzenlediği basın toplantısında güncel gelişmelere ve MYK toplantısında alınan kararlara ilişkin konuştu.
Engelliler Komisyonumuz, 23 Eylül Uluslararası İşaret Dilleri Günü vesilesiyle, işitme engellilerin ve sağır toplumunun sorunları, talepleri ve çözüm önerilerine ilişkin bir rapor hazırladı.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonumuzun Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı suç duyurusu.
Eş Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet, Gençlik Meclisimizin Cizre’de düzenlediği Gülistan Doku Geleneksel Gençlik Turnuvasının final maçını izledi.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonumuz, Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi'nin kararına ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülleri Törenine katıldı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında Adana’daki çalışmalarını bugün de sürdürdü.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında bugün Adana’daydı.
Tarım Komisyonu Eş Sözcülerimiz Melis Tantan ve İbrahim Akın, 7-8 Eylül'de Van’da gerçekleştirdiğimiz sempozyumun sonuç bildirgesini açıkladı.
Karabük Cezaevinde yaşanan hukuksuzluklara ilişkin ÖHD ile birlikte hazırladığımız raporu Genel Merkezimizde düzenlediğimiz basın toplantısıyla açıkladık.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında bugün Mersin’deydi.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında Mersin'de yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.