Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti.
Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te düzenlediği basın toplantısıyla güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Parti Sözcümüz Ayşegül Doğan, düzenlediği basın toplantısıyla 1. Merkezi Örgütlenme Konferans Sonuç Bildirgemizi açıkladı.
Halklar ve İnançlar Komisyonumuz, Sabra ve Şatilla Katliamına ilişkin Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları “Özgürlük için Örgütleniyoruz” şiarıyla düzenlediğimiz 1. Merkezi Örgütlenme Konferansımızda konuştu.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan “Özgürlük için Örgütleniyoruz” şiarıyla düzenlediğimiz 1. Merkezi Örgütlenme Konferansımızda konuştu.
Parti Sözcümüz Ayşegül Doğan, Genel Merkezimizde yaptığı basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis'te basın toplantısı düzenleyerek güncel gelişmeleri değerlendirdi.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyetimiz, Ekmek ve Adalet Buluşmaları kapsamında Hakkari'nin Derecik Sınır Kapısı’ndaydı.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Ekmek ve Adalet Buluşmalarımız kapsamında bugün Tekirdağ'daydı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları Van’da düzenlediğimiz ''Tarımda ve Gıdada Geleceği Kurma'' Sempozyumunda konuştu.
Eğitim, Emek ve Çocuk Komisyonlarımız, yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonumuz, Abdulkadir Kuday'ın durumuna ilişkin Genel Merkezimizde açıklama yaptı.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Van’da gerçekleşen 1 Eylül mitingine katıldı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları 1 Eylül Dünya Barış Günü vesilesiyle Barış Anneleriyle buluştu.
Tarım Komisyonu Üyemiz Sinan Çiftyürek, Diyarbakır İl Eş Başkanlarımızla birlikte hükümetin tarım politikalarına ve artan çiftçi eylemlerine ilişkin açıklama yaptı.